FAQ

Wanneer kan ik mijn bestelling verwachten?

De gemiddelde levertijd bedraagt ​​5-9 werkdagen. Onze producten worden rechtstreeks van de leverancier naar u verzonden. Dankzij dit unieke bedrijfsmodel kunnen we enorm besparen op opslag- en transportkosten en kunnen we de producten tegen een lagere prijs aanbieden dan onze concurrenten.

Is er vertraging in de levertijd vanwege COVID-19 (Corona Virus)?

Helaas ondervinden wij ook vertragingen in de productie en leveringen. Onze verkoopmedewerkers doen hun best om uw bestelling zo snel mogelijk te verwerken en te verzenden. Houd er rekening mee dat de gemiddelde levertijd langer kan zijn dan normaal (10-12 dagen). Bedankt voor uw begrip!

De verwachte levertijd is verstreken, waar is mijn bestelling?

In 99% van de gevallen worden bestellingen binnen de verwachte levertijd geleverd. Helaas kan het voorkomen dat een bestelling vertraging oploopt in het bezorgproces. Via de volgende link kunt u de status van uw bestelling controleren:

https://emmsandrose.com/apps/trackorder

Heeft u 3 dagen na de verwachte levertijd nog niets ontvangen? Neem dan contact met ons op.

Wat zijn de verzendkosten? 

Gratis verzending 5-9 werkdagen.

Ik ben niet tevreden met mijn bestelling. Wat moet ik doen?

Niet tevreden met uw bestelling? Wij vinden dit erg jammer en horen graag wat wij kunnen doen om u blij te maken. Stuur een mail naar info@emmsandrose.com en we kijken zo snel mogelijk hoe we het kunnen oplossen!

Zodra uw bestelling is verwerkt en verzonden, sturen wij u via e-mail uw track & trace-code. De verwerking van uw bestelling duurt 24 uur.